Kennismakingsgesprek
Het eerste kennismakingsgesprek is een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek stellen we samen vast wat je doelen zijn en hoe ik je daarbij zou kunnen helpen. Daarna maken we een afspraak voor een uitgebreid intakegesprek. Als voorbereiding op dit intakegesprek zal ik je vragen om een aantal dagen zeer nauwkeurig een eetdagboek bij te gaan houden. Je krijgt hiervoor van mij uiteraard de benodigde formulieren. Dit gesprek zal zo’n 20-30 minuten duren.

Intakegesprek
Tijdens het uitgebreide intakegesprek ga ik je beter leren kennen, door middel van een aantal vragen. Ook bespreken we dan het door jouw ingevulde eetdagboek. Ook zal ik metingen verrichten om zo een goed overzicht te krijgen van je gewicht, BMI, vetpercentage en lichaamsafmetingen. Je krijgt dan van mij een voor jou op maat gemaakt voedingsschema mee. Met op maat gemaakt bedoel ik toegespitst op jouw lichaam, jouw doelen en je persoonlijke omstandigheden (drukke baan, voedselintoleranties etc.) Dit intakegesprek zal ongeveer 60 minuten duren.

Vervolgconsulten
Tijdens de vervolgconsulten evalueren we je vorderingen en zal er regelmatig een weeg- en meetmoment plaatsvinden. Indien nodig stel ik je voedings- en of beweegadviezen bij. Tijdens het consult kun je je vragen aan mij stellen en ik vragen aan jou. Een vervolgconsult duurt ongeveer 30-45 minuten, afhankelijk van het door jou gekozen pakket.

Digitale ondersteuning
Bij een aantal pakketten is ook digitale ondersteuning inbegrepen. De wijze en regelmaat waarop vragen worden gesteld via WhatsApp, email en FB Messenger gaat in overleg met mij. In de praktijk zal het er op neer komen dat ik je vragen z.s.m. zal beantwoorden maar uiterlijk binnen 24 uur.

Losse consulten
Wil je na het beëindigen van je pakket nog eens terugkomen voor een vervolggesprek of extra consulten afnemen dan kosten deze € 25,- per 30 minuten.