Mijn naam is Nichelle van der Weide, ben 32 jaar oud en woon in Hoogeveen met mijn vriend Peter en onze dochter Loïs.

Mijn hele volwassen leven kampte ik met overgewicht en was ik aan jojoën. Maar wat ik ook probeerde het gewicht kwam altijd weer terug en het diëten was een lijdensweg.

In 2012 werd ik zwanger van m’n dochtertje Loïs en aan het eind van de zwangerschap woog ik ruim 30 kilo zwaarder dan aan het begin. Na de bevalling bleef daar zo’n 15 kilo van over. Ik ontwikkelde na de geboorte een depressie, die minimaal een jaar of 2 heeft geduurd. Tijdens die depressie begon ik weer te eten en voordat ik het wist waren er weer 10 kilo bijgekomen.

Ik ontdekte dat ik verslaafd was aan suikers en snelle koolhydraten en hiervan af moest kicken.                  

Ik verdiepte me erin door online alle artikelen te lezen die ik kon vinden. Vervolgens ben ik begonnen met het schrappen van suikers en snelle koolhydraten. Wat had ik het zwaar! Ik had letterlijk afkickverschijnselen doordat ik suiker uit mijn menu geschrapt had. Na een aantal weken voelde ik me opeens anders, ik had energie! Ik sliep beter, en kon m’n werkzaamheden weer aan. De fijnste bijwerking waren de kilo’s die eraf vlogen en dat zonder honger! Want ik had altijd honger, liep altijd te grazen. De suiker waaraan ik verslaafd was, was de boosdoener. Die zorgde voor trek, en nog meer trek door alle pieken in mijn bloedsuikerspiegel. Nu ik dit uit mijn eten had geschrapt werden eigenlijk al m’n kwaaltjes beter. Mijn migraine, astma, prikkelbare darmen, eczeem, slaapproblemen, vermoeidheid en pijnlijke gewrichten…. weg!

Nu ben ik inmiddels ruim 30 kilo lichter, kan 10 kilometer aaneen hardlopen en voel me fit! In mijn pad naar een gezond lichaam heb ik ook mijn familie besmet en daardoor mijn beide ouders met diabetes type 2 kunnen helpen. Mijn vader slikt geen enkel medicijn meer en m’n moeder heeft kunnen stoppen met het spuiten van insuline: ze voelen zich fit!

Ik geloof niet in eenzijdige crashdiëten, afslankpoeders en afslankpillen. Wel in het aanpassen van je voedingspatroon en leefstijl. Een leefstijl die bij jou moet passen!

Wil je meer weten over mijn werkwijze klik dan hier.

Neem bij vragen gerust contact met mij op: telefonisch, via e-mail of via het contactformulier.